ترس !

hoshyaresmaeil@yahoo.com

فکرنمیکنم کسی با پدیده ترس ناآشنا باشد ترس مقوله ایی کاملا طبیعی است که انکارش به هر دلیل کاراحمقانه ایی است . در مورد ریشه ترس اختلاف نظر زیاد است که به نظر من ناآگاهی وناشناس بودن هر پدیده ایی در هر کجا عامل منطقی به نظرمیرسد . راستش را بخواهید مواقعی احساس ترس میکنم ! شاید دلیلش این باشد که نمیدانم چه در پیش است !

 تلويزيوني سي ان ان گزارش داد، رکود جهاني اقتصاد هيچ تاثيري بر روي مخارج خريدهاي نظامي در امارات متحده عربي نداشته است و اين کشور همچنان در زمره خريداران عمده تسليحات نظامي از امريکا با خريد در حدود 8ميليارد دلار بوده است.

ژنرال خالد ابوعينين فرمانده پيشين نيروي هوايي امارات متحده عربي در نمايشگاه صنعت هوايي نظامي در دوبي گفت: بودجه نظامي اين کشور در دو بخش بودجه دفاعي و امنيتي تعريف مي شود.پيش بيني شده است که مخارج نظامي در خاورميانه در سال 2010 ميلادي به بيش از 105 ميليارد دلار افزايش يابد.در سال 2009 عربستان سعودي با چهل ميليارد و پانصد ميليون دلار پرهزينه ترين کشور از نظر مخارج نظامي بوده است.بودجه نظامی اسرائیل درسال 2009 حدود 14 میلیارد دلار بوده است !

طبق آمار بانک جهانی در سال 2008 درآمد کشور عربستان از توریسم یا به زبان ساده از زیارت مسلمین در خانه کعبه معادل مبلغ 29.865.000.000 دلار یا قریب سی میلیارد دلار بوده است زائرین ایرانی که بصورت تمتع و یا عمره در همان سال به مکه رفته اند 1.937.000 نفر بوده اند که مجموعا مبلغ 4.879.000.000 دلار یا بعبارتی قریب به مبلغ پنج میلیارد دلار درآمد تقدیم اقتصاد پادشاهان عربستان کرده اند و در میان تمام کشورهای اسلامی مقام اول را به خود اختصاص داده اند.

نظر باینکه هواپیمائی جمهوری اسلامی قدرت جابجائی اینهمه زائر را نداشته است شرکت هواپیمائی عربستان قریب به 54 درصد از زائران ایرانی را به خود اختصاص داده است...طبق گزارش مقامات دیپلماتیک ایران در سال 2008 ماموران کشور عربستان بدترین و توهین آمیز ترین رفتار را با زوار ایرانی داشته اند و ایران از لحاظ توهین ماموران عربستان مقام اول را به خود اختصاص داده است. علمای عربستان در همان سال فتوی صادر کرده اند که ایرانیان شیعه کافر هستند.طبق یک گزارش دیپلماتیک دیگر زائران ایرانی ناخواسته ترین و منفورترین خارجی ها در عربستان محسوب می شده اند.

با یک حساب سرانگشتی بوسیله پولی که ایرانیان سالانه به عربستان تقدیم می کنند می توان تعداد 170.000 مسکن روستائی احداث کرد... یا میتوان 714.286 فرصت شغلی کشاورزی یا 200.000 فرصت شغلی صنعتی برای جوانان ایجاد کرد یا میتوان 10.000.000 متر مربع ساختمان مدرسه و ورزشی در کشور ایجاد کرد ویا میتوان با پول حجاج دوسال یک پالایشگاه سوپر مدرن با ظرفیت 75000 بشکه احداث کرد ویا با پول پنج سال حجاج میتوان ایران را به صادر کننده بنزین مبدل ساخت ....اما افسوس که با پول حجاج ایرانی قمارخانه های فرانسه توسط شاهزادگان عربستان که انحصار بیزنس حج را در اختیار دارند آباد میشود.....و تا رسیدن ایرانیان مسلمان به مرحله فکرکردن  .  راه درازی در پیش است

من ازاین آماروارقام میترسم . میلیاردها انسان به اسم زیارت میروند در بیابان لکه میدوند وپول هم میدهند برای لکه دویدن....وبعد با این پولها درلاس وگاس شاهزاد ه های عربستان شبی یک میلیون دلار میبازند برای تفریح ! این آخرکار نیست منتظرآخرش باید نشست ! قابل توجه کسانی که معتقدند به ادیان وباورها احترام باید گذاشت و مبلغش هم هستند !  

 درنقطه مقابل زوارخدا پرست خانه خدا نگاه مختصری به تاریخ هند بکنیم وبعد یک قیاس مع الفارق به کسی ضرر نمیرساند به خصوص مسلمانان !

هند با جمعيتي بيش از يک ميليارد و 300 ميليون نفر در مقايسه با همسايگاني چون پاکستان، بنگلادش، نپال و يا سريلانکا، از ثبات خوبي برخوردار است و در کنار چين از قدرتهاي بزرگ جهان در آيندهاي نه چندان دور به حساب ميآيد. شکاف طبقاتي معضل بزرگ هند در نگاه اول هند امروز با آسمانخراشها، اتومبيلهاي لوکس و کالاهاي شيک در فروشگاههايش با هندي که در سال ۱۹۴۷ از بريتانيا مستقل شد و در روز ۲۶ ژانويه سال ۱۹۵۰ قانون اساسياش اجرايي شد، هيچ تشابهي ندارد.

 هرچند هند در سالهاي گذشته رشد اقتصادي سرسامآور ۹ درصدي داشته و در عرصه آي تي و مخابرات به غولي تبديل شده، اما کريستيان واگنر، هندشناس موسسه علم و سياست در برلين، ميگويد: «هنوز هم ۴۰ درصد مردم اين کشور با کمتر از يک دلار در روز زندگي ميکنند». واگنر ميافزايد: «معني اين آمار که از سوي موسسات بينالمللي ارائه شده، اين است که فرمي از تقسيم عادلانه اجتماعي و اقتصادي که در واقع با دموکراسي پيوند خورده است، وجود ندارد». يوِگنداو ياداو، جامعهشناس هندي، نظر ديگري دارد و ميگويد، مشکلات اجتماعي تا موقعي که مردم به سيستم اعتماد دارند، قابل حل است. وي ميافزايد: «در کشوري که فقر و گرسنگي وجود دارد و احساس نزديکي چنداني با دولت نميشود، اما مردم تا امروز هم براي قانون اساسي احترام قائل هستند، دمکراسي هنوز هم سرزنده است و مردم به سيستم کم و بيش اعتماد دارند».

 تاکنون همه دولتهاي هند قول مبارزه با فقر را دادهاند. آنها قول دادهاند تا با تبعيض در برابر اقليتها مبارزه کنند و يا اينکه به آموزش و پرورش بخصوص آموزش دختران توجه ويژهاي داشته باشند. در همه اين زمينهها پيشرفتهايي حاصل شده است. بخصوص در زمينه مبازره با بيسوادي، هند از موفقيتهاي زيادي برخوردار بوده است. بر اساس آخرين آمار دولت هند، اکنون دو سوم مردم توانايي خواندن و نوشتن دارند که ۶ درصد نسبت به آخرين سرشماري در سال ۲۰۰۱ افزايش نشان ميدهد. معضلي ديگر، مبارزه با تروريسم در عرصه داخلي مائوئيستها با حملات نظامي امنيت هند را به چالش کشيدهاند. مان موهان سينگ، نخستوزير هند، ميخواهد با عمليات گسترده نظامي در پنج سال آينده ساختار مائوئيستها را در هم بکوبد. اما منتقدان هشدار ميدهند که مائوئيستها از پشتيباني مردم ايالتهاي شمال شرقي برخوردارند، زيرا آنها به مقابله با بيزمين کردن روستائيان توسط فئودالها و غارت مواد معدني در منطقه پرداختهاند.

 از سوي ديگر تروريسم بينالمللي نيز هند را نشانه رفته است. حمله به بمبئي در سال ۲۰۰۸ بر روابط هند و پاکستان سايه افکند. دو کشور همسايه تاکنون سه جنگ را تجربه کردهاند که دو مورد آن بخاطر کشمير بوده؛ موضوعي که پس از ۶۰ سال هنوز هم حل نشده است. هند و گرمايش جو زمين پديده گرمايش جو زمين ميتواند همه موفقيتهاي هند را نابود کند.

*******************

  من ازاین طرزفکر میترسم همان طرزفکری که برای موجودی خیالی خانه ساخته و هر سال میلیاردها ودلار برای زیارت آن خانه پول میدهد تا احساس آرامش کند . آن خدایی که درعربستان با پولهای مومنین سلاح میخرد وبه کازینو میرود درردیف خداهای خوب است یا خداهای بد ؟

اگراین مطلب را با حوصله بخوانید حتما به آماروارقام ها بیشتردقت می کنید تا چهره خدا را ببینید ! دشداشه لباس مخصوص خداست که همیشه واجب ومد است . شنیدن صدای آروق خدا ازواجبات است و هرمسلمانی باید حداقل یک بارسری به عربستان بزند تا کباب شود ! عمرا مسلمین متوجه بشن من چی گفتم !

 

تهیه وتنظیم : اسماعیل هوشیار

ژنو

28.01.2010

 

خانه    |    مطالب    |    نظریات    |    تلنگر    |    پیوندها    |    تماس