مقاله

 

 

تاریخ انتشار : 08.08.2016

داستان حواله 400 میلیون دلاری از حاجی اوباما به رژیم اسلامی ایران و تقلایش در حمایت از حاج خانم کلینتون!

گوشه ای دیگر از سیرک انتخاباتی امریکا
 



از: سعید صالحی نیا


salehinia@aol.com

7 اگوست 2016


مقدمه:

سیرک انتخابات ریاست جمهوری امریکا این بار بسیار بامزه تر و افشاگرانه تر از هر دوره ای است. در بسنتر بحران عمیق و درمان ناپذیر سرمایه داری حناح های حکومتی دو اعجوبه به جهت سیاسی ناقض الخلقه را جلوی ویترین گذاشته اند که از هرزاویه که نگاهشان می کنی مطمئن می شوی که کار حکومتیان بسیار سخت شده. وقتی حکومت به پایان خطش نمی رسد معمولا هم درگیریهای درونیش تشدید می شود و هم نمی تواند ادمهای متعادل را از درون خودش بیرون دهد.


حامیان حزب دموکرات تمرکز تبلیفاتیشان را روی عقب ماندگیهای دونالد ترامپ متمرکز کرده اند. اما خانم کلینتون هم با کارنامه بسیار ننگین و مملو از حماقتها و سیاستهای راست و ضد مردمی دست کمی از رقیب معوج و اسکول خود ندارد.

در مقالات گذشته تمرکز بیشتر من روی جنبش سندرز و ترامپ بود در این مقاله مقداری روی باند حاچی اوباما و حاج خانم کلینتون تمرکز می کنم .



(1)داستان انتقال 400 میلیون دلار پول در کنار پس دادن 4 گروگان امریکائی به امریکا


وسط هیاهوهای انتخاباتی ، چند روز پیش اغلام شد که مبلغ 400 مسلیون دلار پول نقد (بصورت یورو و پول اروپائی؟!) از سوی حکومت اوباما برای رژیم اسلامی فرستاده شده. درست در زمانی که هواپیمای حامل 4 "گروگان امریکائی" از ایران به اروپا وارد شد! همه متوجه این رفتار متقابل عاشقانه بین اوباما و اخوندهای حاکم بر ایران شدند.
اوبا اعلام کرد که ارسال اون پول ربطی به پس فرستادن گروگانها نداشته! یعنی اتفاقی اینها همزمان شدند.اوباما اعلام کرد که این مبلغ ، از زمان پهلوی پیش امریکا مانده بود و قرار بود به ایران پس داده شود.همینجوری اتفاقی انتقال گروگانها با ارسال این پول همزمان شده!

عده ای کنجکاو پیدا شدند و علاوه بر ماجرای همزمانی، سوال کردند که چرا حکومت امریکا این مبلغ را به دلار نفرستاده و به پول کشورهای دیگر فرستاده! اینهم معمائی است که شاید اوباما و رژیم اسلامی ساختند تا اون کنجاکوان را خمار نگه دارند!


واقعیت اینست که این حاجی اوبامای اسلام پناه سالهاست در کنار حاج خانم کلینتون در حال داد و ستد با جنبشهای اسلامی منطقه هستند. واقعیت دیگر اینست که اوباما در این اخرین ماههای حکومتش بدجوری زور می زند که حاج خانم کلینتون را بجای خودش بنشاند.
قرار داد "اتمی" با رژیم اسلامی کلید رمز همکاریهای استراتژیک با رژیم اسلامیست که بی تردید اگر جناح مقابل سر کار بیاید بسیاری اینها زیر سوال خواهد رفت.

اینست که اوباما تلاش دارد هر چه بتواند روابط با رژیم اسلامی ایران را محکم کند و این روابط را برای حکومت بعدی امریکا غیر قابل برگشت سازد. وقتی این کانتکس را فهمیدیم متوجه می شویم که پشت این بده و بستانها چه خوابیده!




(2)نقش حکومت اسلامی ایران در استراتژی حکومت امریکا در سالهای آینده چیست؟


از میان مناظره های انتخاباتی می شود فهمید که هر دو جناح حکومت امریکا قرار دارند رژیم اسلامی را تا ان حد که می شود نگه دارند. این حکومت را مهره خوبی برای حفظ تعادل در منطقه برای نگه داشتن اتش زیر خاکستر برای تقویت صف بندیهای نظامی برای تداوم جنگهای نیابتی برای فروش اسلحه و کنترل منابع می دانند. حکومت اسلامی الترناتیو جنبش ازادیخواه و برابری طلب الترناتیو جنبش مدرن و چپ است. لذا این حکومت را نگه می دارند تا زمانی که حس کنند زیر پایش خالی می شود تازه انزمان می روند سراغ راستهای اسلامی مثل فرقه مجاهد یا قوم گراها و ناسیونالیستها و پهلوی چی ها. اگر به مدیای این گروههای به ظاهر اپوزسیون نگاه کنیم می بینیم که حکومتهای غرب و امریکا اینها را هم توی استین نگه داشته اند برای روز مبادا!



(3)خط حاج خانم کلینتون چیست؟


خانم کلینتون از برنی سندرز استفاده کرد تا مگر بخش ناراضی و جوان امریکا را به زیر چتر خود بکشد .من بعید می دانم این بخش واقعا دنبال کلینتون برود. اکثر گرایشات حامی سندرز از کلینتون همانقدر متنفر هستند که از ترامپ! کلینتون تلاش کرد در طی دور اول انتخابات نشان دهد که به چپ چرخیده و برخی از شعارهای سندرز منجمله بالا بردن حقوق پایه یا تحصیلات سوبسیدی دولتی را تکرار کرد اما بنظر می رسد در بخش نهائی انتخابات او به راست میانه برخواهد گشت و هدفش را جذب طبقه متوسط مرفه امریکا و سرمایه داران بزرگ قرار خواهد داد البته با تکرار برخی شعارهای بی محتوا!

خانم کلینتون مسیر جدیدی را دنبال نخواهد کرد.در سیاست خارجی احتمالا همان خط اوبامائیزم را ادامه خواهد داد.سیاست جنگهای نیابتی و نگه داشتن منطقه خاورمیانه در بحران به منظور کنترل روسیه و چین و منابع انرژی .

نکته مهم در سیاست خارجی اینست که کلیت حکومت امریکا در هر دو جناح دوران مداخلات نظامی مستقیم را پشت سر گذاشته اند و به استثنای داعش احتمالا وارد درگیری نظامی مهمی نخواهند شد.
از این روست که حفظ حکومتهای اسلامی منطقه مثل ترگیه ایران و عربستان برای حکومت امریکا اهمیت می یابد.اینها قرار است وضعیت را برای امریکا و غرب نگه دارند.

در عرصه سیاست داخلی معضل کلینتون همان تناقض مهمی است که الان حکومت امریکا دچارش است.اینکه قانون کسب سود حکم کرده که سرمایه از امریکا خارج شود و همین عامل فقر و بیکاری در امریکاست.اگر بخواهند جامعه بهبود یابد باید قانون سرمایه داری را بشکنند و دوباره اقتصاد کینزی بپا کنند و مدیریت دولتی را بکار گیرند. در جالیکه هر دو حزب حاکم شعارشان این بوده که قرار گذاشتند دولت را کوچک کنند و به خصوصی سازی دامن بزنند!



(4) آیا حمایت حاجی اوباما از کلینتون کارساز است؟


همانطور که در مقالات گذشته توضیح دادم دو راه حل مشخص در مقابل حکومت امریکاست.یکی را اوبامائیزم نمایندگی می کند و دیگری را خط ترامپ. این دو راه حل بواقع در جریان انتخابات در مقابل هم قرار دارند. گذشته از ویژگیهای منفی شخصیتی خانم کلینتون یا ترامپ.

راه حل ترامپ درونگرائی ناسیونالیستی است. راه حل کلینتون ادامه سیاستهای اوباماست و شاید مقداری نزدیکی به خط نئوکانها قاطیش!

از دید من حکومت امریکا برای حل سرمایه دارانه بحران کنونی لازم دارد سیاستهای ترامپ و شرکایش را اتخاد کند.دیگر دوران اوبامائیزم تمامست. اینکه در انتخابات کی از صندوق بیرون اورده شود معلوم نیست اما حکومت امریکا در وسط دوراهی مهمی قرار گرفته و چرخش سیاسی جدی را بایست انجام دهد تا بتواند نیم بند هم که شده به بحران موجود دهنه بزند.

این روزها اوباما تلاش دارد حدالمقدورقیمت بنزین و مایجتاج را پپائین نگه دارد تا مردم دوباره از گله دموکراتها سراف خانم کلینتون بروند. دارد از "ابروی خود" برای خانم کلینتون مصرف می کند!

این روزها مضحکه انتخاباتی امریکا حال هر ادم عاقلی را به هم می زند .اینقدر بلاهت و بی شرمی و دروغگوئی از دو سوی رینگ سیاست حتی در معیارهای تاریخ امریکا نوبر است!




منابع بیشتر:




(*)آرشیو مقالات در موضوع انتخابات ریاست جمهوری امریکا (سعید صالحی نیا)


(1)برنی سندرز در آستانه دو راهی سازش , نگاهی به وضعیت “رقابتهای انتخاباتی امریکا” در مرحله نهائی
http://www.azadi-b.com/arshiw/?p=59131
(2)تشدید بحران انتخاباتی ریاست جمهوری امریکا بعنوان بخشی از تداوم بحران سرمایه داری
http://monazere-siasi.com/مقالات-سیاسی/مقالات-سال-٢٠١۶/۹۰۸-تشدید-بحران-انتخاباتی-ریاست-جمهوری-امریکا-بعنوان-بخشی-از-تداوم-
بحران-سرمایه-داری

(3)چرا جناح حاکم جمهوریخواه بر علیه دونالد ترامپ سنگر گرفته؟
http://monazere-siasi.com/مقالات-سیاسی/مقالات-سال-٢٠١۶/۹۰۱-چرا-جناح-حاکم-جمهوریخواه-بر-علیه-دونالد-ترامپ-سنگر-گرفته؟

(4)برنی سندرز، هیلاری کلینتون و دانلد ترامپ ، انتخابات امریکا تا همینجا و آینده
http://monazere-siasi.com/مقالات-سیاسی/مقالات-سال-٢٠١۶/۸۹۹-برنی-سندرز،-هیلاری-کلینتون-و-دانلد-ترامپ-،-انتخابات-امریکا-تا-همینجا-و-آینده

(5)مرحله اول انتخابات ریاست جمهوری امریکا و رقابت خانم کلینتون با سندرز سر “مترقی بودن”!
http://monazere-siasi.com/مقالات-سیاسی/مقالات-سال-٢٠١۶/۸۹۱-مرحله-اول-انتخابات-ریاست-جمهوری-امریکا-و-رقابت-خانم-کلینتون-با-سندرز-سر-مترقی-بودن

(6)“خوش و بش “پوتین و دونالد ترامپ به چه معناست و سیاست خارجی حکومت امریکا به کدام سو می رود؟
http://monazere-siasi.com/مقالات-سیاسی/مقالات-سال-٢٠١۵/۸۶۷-خوش-و-بش-پوتین-و-دونالد-ترامپ-به-چه-معناست-و-سیاست-خارجی-حکومت-امریکا-به-کدام-سو-می-رود؟

(7)“سوسیال دموکراسی” به سیاست امریکا قدم می گذارد اما چاره نیست!
http://monazere-siasi.com/مقالات-سیاسی/مقالات-سال-٢٠١۵/۸۴۱-سوسیال-دموکراسی-به-سیاست-امریکا-قدم-می-گذارد-اما-چاره-نیست

(8)دونالد ترامپ مظهر نئوریگانیزم همچنان به جلو می خزد!
http://monazere-siasi.com/مقالات-سیاسی/مقالات-سال-٢٠١۵/۸۲۳-دونالد-ترامپ-مظهر-نئوریگانیزم-همچنان-به-جلو-می-خزد

(9)بروز پدیده هائی مثل دونالد ترامپ و برنی ساندرز در انتخابات رئیس جمهوری امریکا علامت چیست؟
http://monazere-siasi.com/مقالات-سیاسی/مقالات-سال-٢٠١۵/۸۱۳-بروز-پدیده-هائی-مثل-دونالد-ترامپ-و-برنی-ساندرز-در-انتخابات-رئیس-جمهوری-امریکا-علامت-چیست؟

(10)تشدید تلاشهای رهبری حزب جمهوریخواه در پائین کشیدن دونالد ترامپ! وقتی “حزب “بر علیه کاندید خودش کودتا می کند
http://www.azadi-b.com/arshiw/?p=58184
________________________________________
(11)دور آخر رقابتهای انتخاباتی امریکا و انداختن مردم در چاه "بد و بدتر"!
http://monazere-siasi.com/مقالات-سیاسی/مقالات-سال-٢٠١٦/933-دور-آخر-رقابتهای-انتخاباتی-امریکا-و-انداختن-مردم-در-چاه-بد-و-بدتر

(12)سوتی های محسن ابراهیمی در موضوع عروج ترامپ در امریکا
http://www.azadi-b.com/arshiw/?p=59644

(13) عاقبت رفرمیزم سندرز و دور آخر رقابت بین دو خط ارتجاعی در انتخابات امریکا
http://monazere-siasi.com/مقالات-سیاسی/مقالات-سال-٢٠١٦/941-عاقبت-رفرمیزم-سندرز-و-دور-آخر-رقابت-بین-دو-خط-ارتجاعی-در-انتخابات

 

________________________________________________________

  Share

توجه کنید . نوشتن یک ایمیل واقعی الزامی است . درغیر این صورت پیام دریافت نمیشود.

: اسم
: ایمیل
پیام

 

مقاله ها   |    نظریات   |    اطلاعیه   |    گوناگون    |      طنز     |      پیوندها    |    تماس

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه تیف) مانع ندارد