مقاله

 

 

عراق اتهام تازه مجاهدین خلق در اردوگاه اشرف را تکذیب کرد


دولت عراق روز یک‌شنبه اتهام تازه سازمان مجاهدین خلق ایران مبنی بر قطع آب و برق به روی اعضای مقیم در در اردوگاه اشرف را تکذیب کرد. یک مقام عراقی این اتهام‌زنی را «پروپاگاند و تبلیغاتی» خوانده است.

خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از اعضای سازمان مجاهدین می‌گوید که مقامات عراقی در تاریخ ۱۹ مردادماه گذشته آب و برق اردوگاه اشرف را قطع کرده‌اند و به همین سبب عده‌ای از ۱۰۰ ساکن این اردوگاه با کمبود آب مواجهند.

این سازمان همچنین ادعا کرده است که نیروهای عراقی بخشی از سیستم آب‌رسانی در اردوگاه اشرف را از جا کنده‌اند.

در واکنش به این اتهام، ژرژ باکوس که به گفته آسوشیتدپرس در دولت عراق مسئولیت رسیدگی به مسائل سازمان مجاهدین را بر عهده دارد این اتهام تازه را رد کرده و آن را «پروپاگاند» توصیف کرده است.

آقای باکوس در عین حال اذعان کرده است که در اردوگاه اشرف نیز «گه‌گاه» برق قطع می‌شود، اما در این زمینه تفاوتی میان این اردوگاه و باقی نقاط عراق نیست.

پس از حمله آمریکا به عراق و سقوط صدام حسین، یکی از مشکلاتی که همواره گریبان‌گیر مردم این کشور بوده قطعی آب و برق است. اغلب شهرهای عراق روزی چند ساعت با قطعی برق مواجهند.

به گفته ژرژ باکوس، «هیچ حکمی» برای قطع آب و برق در اردوگاه اشرف «صادر نشده است».

خبرگزاری آسوشیتدپرس همچنین به نقل از سخنگوی سازمان ملل در عراق می‌گوید که از آنجا که این سازمان در اردوگاه اشرف نماینده‌ای ندارد، نمی‌تواند ادعای قطع آب و برق را تایید یا تکذیب کند.

اعضای سازمان مجاهدین که پیش از این حدود ده سال در اردوگاه اشرف در شمال عراق زندگی می‌کردند سال گذشته به محلی در نزدیکی بغداد به نام اردوگاه حریه یا «لیبرتی» منتقل شدند که از میان آنها بیش از ۱۶۰ نفر تاکنون به خارج از عراق، بیشتر به آلبانی، منتقل شده‌اند.

با این حال، به گفته مارتین کوبلر، نماینده سازمان ملل در عراق، هم‌اکنون ۱۰۰ نفر دیگر در اردوگاه اشرف باقی مانده‌اند که از ترک این محل خودداری می‌کنند.

سازمان مجاهدین خلق حدود سه دهه پیش در جریان جنگ ایران و عراق به حمایت از صدام حسین برخاست و در نزدیکی بغداد مستقر شد.

این سازمان که به کشتار شهروندان ایرانی و هدف قرار دادن منافع سیاسی و تجاری آمریکایی متهم است، سال‌های طولانی در فهرست گروه‌های تروریستی واشینگتن قرار داشت، اما آمریکا سال ۲۰۱۲ نام این سازمان را از فهرست گروه‌های تروریستی خود خارج کرد.
http://www.radiofarda.com/content/f2-iran-mek-member-in-ashraf-accuse-iraq-halting-services-denied/25086039.html



 


 

اطلاعيه

ممانعت از ورود مواد غذايي و قطع آب و برق اشرف وارد سومين هفته مي‌شود

 تاریخ ایجاد در 01 شهریور 1392

آمريكا و ملل متحد در مقابل جنايت عليه بشريت از سوي عراق مسئوليت دارند و بايد به آن پايان دهند قطع آب و برق اشرف كه از روز 19مرداد شروع شده است، چهاردهمين روز خود را پشت سر گذاشت و فردا وارد سومين هفته مي‌شود. قطع ورود مواد غذايي و آب و برق به اشرف كه به خواست رژيم ايران و بنا به دستور العمل نخست وزيري عراق صورت مي‌گيرد، از مصاديق جنايت عليه بشريت و جنايت عليه جامعه بين المللي است و مسئولان آن بايد محاكمه و مجازات شوند. تمامي مجاهدان اشرف افراد حفاظت شده تحت كنوانسيون چهارم ژنو و پناهجويان و افراد مورد نگراني هستند. بر اساس دستور نخست وزيري برق اشرف بايد به طور كامل قطع باشد و حتي يك لحظه آب به اشرف پمپاژ نشود. كميته سركوب اشرف براي پياده كردن اين دستور جنايتكارانه، حيدر عذاب يك افسر جنايتكار را از ليبرتي به اشرف منتقل كرده است. او به خاطر شركت در دو قتل عام در اشرف از سوي دادگاه اسپانيا احضار شده است. شماري از عوامل نيروي قدس و سفارت رژيم ايران در بغداد نيز در اشرف به همراه حيدر حضور دارند و بر قطع آب و برق و غذا نظارت دارند. آنها در دو روز گذشته همه زواياي سياج اطراف اشرف را با دقت بازرسي كرده اند تا مطمئن شوند از هيچ منفذي آب يا برق وارد اشرف نشود.قطع آب و برق در گرماي 50 درجه سانتيگراد در حاليست كه از 14 ماه پيش يك قطره گازوييل و از 20 ماه پيش يك قطره نفت و از 40 ماه پيش، يك قطره بنزين وارد اشرف نشده است. وضعيت آب در داخل اشرف بحراني است و بيماران در شرايط بسيار خطرناكي به سر مي برند ( عكس ضميمه است)طبق دستور العمل نخست وزيري، چنانچه مقامات عراقي از سوي مراجع بين المللي در مورد قطع آب و برق مورد سوال قرار بگيرند، پاسخ اينست كه مشكل قطع برق شامل همه مردم عراق مي‌شود و قطع آب هم به خاطر قطع برق است. در حاليكه اين يك دروغ بزرگ است و موضوع ربطي به مشكلات برق ديالي ندارد و حتي ايستگاه برق اشرف، داراي برق است، اما اجازه دادن برق به اشرف را ندارد ( عكس ضميمه است)100تن ساكنان اشرف بر اساس توافق چهارجانبه 17اوت2012 (دولت آمريكا، دولت عراق، ملل متحد و ساكنان) در اشرف باقي مانده اند. بر اساس اين توافق مزبور و نامه رسمي نماينده ويژه دبيركل در 6 سپتامبر 2012 اين 100 تن تا فروش همه اموال در اشرف خواهند ماند. مشاور ويژه وزير خارجه آمريكا در مورد اشرف نيز تصريح كرد اقامت اين افراد در اشرف محدوديت زماني ندارد (خبرگزاري فرانسه -3 اكتبر 2012). اما دولت عراق تا كنون اجازه فروش يك دلار از اموال ساكنان را نداده است.مقاومت ايران دولت آمريكا و ملل متحد را به خصوص با توجه به تعهدات روشن شان در قبال سلامت و امنيت ساكنان اشرف، در قبال اين جنايت عليه بشريت از سوي دولت عراق مسئول ميداند و آنها را به اقدام فوري براي پايان دادن به اين محاصره جنايتكارانه و وصل فوري آب و برق و عدم ممانعت به ورود مواد غذايي فرا مي‌خواند.

 دبيرخانه شوراي ملي مقاومت ايران

اول شهريور 1392 (23 اوت2013) -

  http://www.hambastegimeli.com/index.php?option=com_content&view=article&id=43766:2013-08-23-16-31-17&catid=143:2011-04-05-18-49-02&Itemid=315#sthash.LlaSdIlB.dpuf


_______________________________________________________

  Share

توجه کنید . نوشتن یک ایمیل واقعی الزامی است . درغیر این صورت پیام دریافت نمیشود.

: اسم
: ایمیل
پیام

 

مقاله ها   |    نظریات   |    اطلاعیه   |    گوناگون    |      طنز     |      پیوندها    |    تماس

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه تیف) مانع ندارد