مقاله

 

 

تاریخ انتشار : 16.11.2015


تدابیر شدید امنیتی برای حفاظت از رهبران گروه ۲۰


اجلاس گروه بیست در ترکیه در سایه حوادث مرگبار پاریس و در غیبت اولاند


به گزارش یورونیوز ، نشست دو روزه سران گروه بیست روز یکشنبه در آنتالیای ترکیه در سایه حوادث ناگوار جمعه شب پاریس با یک دقیقه سکوت و ادای احترام به قربانیان آن آغاز شد.

رهبران قدرتهای بزرگ اقتصادی جهان با هدف یافتن راه حلی برای بحران سوریه و مقابله با افراط گرایی و تروریسم در شهر ساحلی «بل ک» گردهم آمده اند و طی دو روز گفت و گوهای فشرده ای بین آنها در جریان است.

آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان ضمن تاکید بر تقویت کنترل مرزهای خارجی اروپا٬ مسئولیت کشورهای اروپایی در قبال ‍پناهجویان را یادآور شد و گفت: «ما اینجا در نشست گروه بیست حامل این پیام هستیم که قوی تر از هر یک از اشکال تروریسم هستیم. موضوعی که در حال حاضر در فرانسه برای مقام ها و نیروهای امنیتی مطرح است تلاش برای شناسایی عاملان و مشارکت کنندگان این حمله و یافتن روابط میان آنهاست. فراتر از همه اینها٬ ما مدیون قربانیان و عزیزانشان هستم. اما از سوی دیگر باید برای امنیت خود و برای پناهجویان بیگناهی که از جنگ و تروریسم گریخته اند کاری کنیم.»

به نظر می رسد نشست گروه بیست در سایه حوادث اخیر پاریس فرصتی است برای نزدیک کردن مواضع آمریکا و روسیه در قبال بحران سوریه. باراک اوباما و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه بدون آنکه سخنی از سرنوشت بشار اسد در آینده سوریه به میان آورند حمایت خود را از انتقال قدرت در سوریه به شیوه سیاسی و از رهگذر گفت و گو و با نظارت سازمان ملل اعلام کردند.

وزیر اطلاعات: نقاط نفوذ را شناسایی کرده‌ایم

محمود علوی، وزیر اطلاعات گفت که وزارت اطلاعات «با اشراف اطلاعاتی خود» نقاط مورد هدف «دشمن» و اولویت‌های آنان را برای «ضربه زدن به نظام» و «نفوذ» را به خوبی شناسایی کرده است.


به گزارش خبرگزاری کار ایران، ایلنا، وزیر اطلاعات یکشنبه ۲۴ آبان در همایش سراسری حراست کل کشور با اشاره به سخنان علی خامنه‌ای، رهبری جمهوری اسلامی ایران، «خطر نفوذ» را در «شرایط جدید منطقه» بیش از پیش دانست و گفت مهم‌ترین تهدید «در عرصه جنگ نرم» است.

علوی همچنین گفت که «عناصر دشمن» و «عوامل سرویس‌های اطلاعاتی» در تلاش هستند تا از پوشش‌ها وظرفیت‌های مختلف برای «حضور و نفوذ» استفاده کنند.

رهبری ایران در چند سخنرانی پس از توافق هسته‌ای ایران با گروه ۵+۱ در تابستان سال جاری درباره «نفوذ دشمن» به مسئولان نظام هشدار داد و تأکید کرد که جمهوری اسلامی «با همه توان» با این نفوذ مقابله خواهد کرد.

در شهریور سال جاری، گروهی از نمایندگان اصول‌گرای مجلس نیز در تذکری کتبی به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از وجود عوامل نفوذی در رسانه‌های ایران هشدار دادند.

حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران در پی بازداشت ۵ روزنامه نگار اصلاح‌طلب در ۱۳ آبان گفت که «نباید برخی از واژه نفوذ سوء استفاده کنند.»

علوی در ادامه به انفجارهای اخیر بیروت اشاره کرد و «تروریست‌های تکفیری» را مهم‌ترین تهدید «در عرصه جنگ سخت» علیه نظام خواند و گفت که اولویت‌های اصلی وزارت اطلاعات «تأمین امنیت کشور در مقابله با جریان تکفیری» است.

وزیر اطلاعات همچنین تأکید کرد که «انفجارهای اخیر هشداری جدی به ما است.»

ابراهیم جعفری، وزیر امور خارجه عراق امروز اعلام کرد که اطلاعاتی را مبنی بر اهداف گروه‌های شبه نظامی در ایران، آمریکا و فرانسه به این کشورها داده است.

وزارت اطلاعات ایران هفته گذشته اعلام کرد که «ده‌ها عضو گروه‌های تروریستی» در استان‌های خوزستان، سیستان و بلوچستان، تهران، گلستان و مازندران دستگیر شدند.

قوه قضاییه ۳۵ مسیر نفوذ در دوران پساتحریم را شناسایی کرد!

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: راه‌های نفوذ مجرمین در دوران پسا تحریم را در قالب 35 مسیر شناسایی کرده‌ایم و برای دولت ارسال خواهیم کرد.

به گزارش میزان، خبرگزاری قوه قضائیه، محمدباقر الفت در خصوص جرایم احتمالی دوران پسا تحریم گفت: با توجه به جرایم احتمالی که ممکن است در دوران پسا تحریم رخ دهد، راه‌های نفوذ مجرمین پسا تحریم را در 35 مسیر شناسایی کرده‌ایم.

وی افزود: این مسیرها در واقع راه‌های نفوذ و نه 35 عنوان و یا مورد هستند بلکه مسیرهایی هستند که مجرمین در قالب آن از وضعیت جدید سوءاستفاده می‌کنند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم از ارسال این نتایج به دولت خبر داد و گفت: این مسیرهای نفوذ شناسایی شده و برای دولت ارسال خواهند شد. امیدواریم اجماع در نتیجه فعالیت‌های همه ارگان‌هایی که در این خصوص فعال هستند، مجموعه‌ای از راهکارهایی که ممکن است مورد بهره برداری مجرمین قرار گیرد، شناسایی و آن مسیرها مسدود شود.

الفت در پاسخ به این سوال که این مسیرهای نفوذ مجرمین بیشتر مربوط به کدام یک از ارگان‌ها هستند، عنوان کرد:سازمان‌هایی که مورد طمع مجرمین هستند، همان سازمان‌هایی هستند که منابع مالی برای انجام فعالیت در کشور در اختیارشان قرار می‌گیرد و این سازمان‌ها مورد هدف مجرمین هستند.

 

 

________________________________________________________

  Share

توجه کنید . نوشتن یک ایمیل واقعی الزامی است . درغیر این صورت پیام دریافت نمیشود.

: اسم
: ایمیل
پیام

 

مقاله ها   |    نظریات   |    اطلاعیه   |    گوناگون    |      طنز     |      پیوندها    |    تماس

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه تیف) مانع ندارد