مقاله

 

 

تاریخ انتشار :20.08.2015


ایجاد منطقه مرگ بوسیله اروپا

اندروشر
آندره وکیتل۰بلگراد، یونگه ولت ، بیست ویکم اوت

 

تحریکات نژاد پرستانه ُ سیم خار دار و دیوارهای مرزی علیه انسانها :سیاست اتحادیه اروپا به وضعیت فاجعه آمیز دامن میزند.
 


اگر امروز در فرانسه برای انتخاب رپیس کشور انتخاباتی برگزار میشد ُ مارین لوپن با نئو فاشیست های خود شانس خوبی برای پیروزی میداشت. بنا به یک همه پرسی در رده اول یا دوم قرار میداشت وکشیدن این انتخابات به دوره دوم نیز غیر ممکن نمیبود همچنین در سوئد نفوذ نژاد پرستان گسترش پیدا میکند .حزب سوءد در یک همه پرسی روز پنجشنبه روز نامه مترو که منتشر شده است قویتر گردیده است.


سیاستمداران »دمکرات«درمقابل خطر راست ها با به خدمت گرفتن شعارهای نیروهای فاشیستی عکس العمل نشان میدهند.


دراین رابطه سخنگوی وزارت کشور اسلواکی ایون متیک در یک گفتگو با بی بی سی میگوید که فقط پناهندگان مسیحی را میپذیرد.چنین شعارهایی نیز از لیتوانی و اسلند ولهستان هم به گوش میرسد رئیس جمهور مجارستان پناهندگان را "اشغالگران "مینامد و سخن از "مهاجرت ملل " مینماید چنین فرمولبندی هایی را نیز مدیرکل حزب سوسیال مسیحی آلمان آندره آس شویر نیز به عنوان«سو استفاده انبوه پناهندگی" نیز اظهار میدارد ودست به تحریک میزند.


در کالیاس وزرای کشور فرانسه و انگلیس در روز پنجشنبه در رابطه با با مرزهای دوکشور امضا نمودند.یک کماندوی ومرکز کنترل مشترک بایستی که شکار پناهندگانی را انجام دهند که کوشش میکنند از طریق یورو تونل به جزیره بروند.


از هم اکنون بایستی که سیم خاردارو دیوارهای بلند وهمچنین پلیس های سخت مسلح پناهندگان را به وحشت بیاندازد.


چهار هزار نفر انسانی که در بین کشورهای بالکان و یونان گیر کرده اند خط راه آهن را بین تزالونیکی و اسکوپی را بلوک کرده اند .مجارستان در کار ساخت یک دیوار صد وهفتاد وپنج کیلومتری با صربستان است..


در آنجا مدتهاست که وضعیت ضد انسانی حاکم است. سه ماه است که درمقابل ایستگا ه مرکزی راه آهن یک کمپ اضطراری پناهندگان از سوریه افغانستان و عراق وجود دارد .بعضی از خانواده ها ی پناهنده چادر کمک دریافت کرده اند وبقیه در زیر آسمان به سر میبرند ویا در پارکینگ ها بسر میبرند.کودکان ونوزادگان خود را بسختی میتوانند با غذا تامین کنند.


در روز چهارشنبه نخست وزیر صربستان از این محل دیدن کرد .سرموقع البته قبل از آن محوطه سبز پاکساز ی شد که بوی گندی به مشام نرسد. در مقابل مطبوعات اروپایی نخست وزیر صربستان آلکساندرا وسیچ قول رسیدگی وبهبود دارد.در همین زمان دوهزار .


نفر که ازجمله کودکان و سالمندان سعی میکردند که در پارکینگ وزیر طاقی خودرا خشک کنند


در روز پنجشنبه همچنین وضعیت بهتر نبود.تعداد کابینه های توالت دوبرابر شدُ و سریع تر تمیز میشود.اما امکانات بهداشتی و کمک پزشکی و رسیدگی برای این ا نسانها همچنان وجود ندارد.


بدین شکل یک دایره مرگ در مرکز اروپا درجریان است .همزمان کشورهای اتحادیه اروپا تلاش دارند


انسانهایی را که از جنگ و بدبختی فرا رکرده اند در خارج از مرزها ی اروپا زندانی ومتوقف کنند .هنوز پناهندگان در راه در دریاها جان میبازند ویا آنها در سیوتا ویا ملییلا در مناطق اسپانیای در آفریقا محصور وزندانی میشوند .قلعه اروپا میکشد.

 

 




اتحاد اروپا در برابر یک بحران تاریخی


 

این روزها اروپا درگیر مسئله پناهجویانی است که از نقاط و مسیرهای مختلف به این قاره هجوم می‌آورند. مشکلی که از زمان جنگ جهانی دوم تاکنون در این قاره بی‌سابقه بوده است.


فیگاروی امروز از فرار و پناه آوردن مردم سوریه و کشورهای دیگر از جمله افغانستان و ایران به اروپا نوشته است.


امری که به نظر می‌رسد با افزایش درگیری‌ها و جنگ داخلی در سوریه می‌رود که در اروپا به یک بحران تبدیل شود.


این روزنامه در مطلبی با عنوان «اروپا در برابر یک بحران تاریخی متحد می‌شود» نوشته که بعد از ایتالیا، این روزها یونان نیز پر شده از پناهندگانی که به سوی این کشور هجوم می‌آورند.


آخرین اخبار حاکی از این است که طی یک هفته گذشته ۲۱ هزار نفر از طریق دریا خود را به یونان رسانده‌اند.


یونان، کشوری که جزایر آن چندان از مرزهای ترکیه دور نیست هر روز شاهد فرار و پناه آوردن انسان‌هایی است که از جنگ می‌گریزند.
اما یونان امکان نگاهداری و پذیرش این تعداد پناهنده و رسیدگی به آنها را ندارد. همین باعث درگیری و خونریزی در جزایر پناهگاه مهاجران شده است.

فیگارو همچنین سری زده به آن سوی مرز به ترکیه، جایی که پناهجویان سوری خود را آماده فرار و عزیمت به سوی یونان می‌کنند.

خبرنگار این روزنامه در بدروم ترکیه ازمردمی می نویسد که به ترکیه فرار کرده اند تا به طریقی خود را به اروپا برسانند.

در گزارش این روزنامه می‌خوانیم:
«در هتلی در بدروم، جوانان اهل حمص جمع شده و منتظر تماسی هستند که وقت عزیمت شان را مشخص کند.
تلفن یکی از آنها زنگ می خورد. نامش ابوصالح است. صدای گفت و گوی او به زبان عربی و با لهجه سوری طنین انداز است همچون آوازی که در طول شب ادامه می یابد.


گوشی را که می گذارد، معلوم می شود امشب او عازم است.
او و همراهانش آرام خداحافظی می کنند. چهار جوان اهل حمص که سه تای دیگرشان هنوز باقی مانده اند.
ابوصالح جایش را به ابو عمر می دهد. جوان ۳۴ ساله با موهای فلفل نمکی: «بس که غصه خورده ام، موهایم سفید شده. در سن من طبیعی نیست سفید شدن موها»
او راهنمای این جمع بوده. تنها کسی از میان شان که ازدواج کرده. فرزند و همسر باردارش را در شهر دیگری گذاشته، تا ابتدا خودش خطر را از سر بگذارند.


نمی خواهند آنها ریسک رد شدن از دریا تا رسیدن به یونان را از سر بگذرانند.
هر چهار نفر از شهر حمص می آیند، یکی از نخستین شهرهایی که قربانی جنگ داخلی سوریه شد. قربانی انقلابی که اندکی بعد به محل تاخت و تاز شورشیان تبدیل شد.


ابوعمر از انهایی است که به همراه دوستان و خانواده اش شهر را ترک کرده بودند تا به پالمیر پناهنده شوند. هرچند آن هم ممکن نشد.
و حالا ابوعمر می گوید: «اکنون تنها یک چیز در سر دارم. مرحله بعدی. نمی توانم به چیزد یگری فکر کنم. آرزویی ندارم جز اینکه شاید بتوانم در آلمان، یا نروژ یا سوئد نفسی به راحتی بکشم.»

لاکروا هم از وضعیت «اورژانس انسانی در یونان» نوشته است.

یونان نخستین کشوری است که مهاجران از طریق دریا به آن می‌رسند. به ویژه در جزایر کوچک دریای اژه
اکنون می توان گفت بعد از جنگ جهانی دوم، بزرگترین بحران پناهندگان در اروپا به وجود آمده است.


و آن چنان که یکی از مقامات امور پناهندگان سازمان ملل گفته وضعیتی «کاملا شرم‌آور» دریونان درمورد پناهندگان سوری حاکم است
این روزنامه همچنین گزارشی داده از شمار پناهندگان سوری در یک سال گذشته به اروپا.


براساس این گزارش تعداد پناهندگانی که از طریق دریا خود را به کشورهای دیگر رسانده‌اند از ابتدای سال جاری میلادی به ۲۵۰ هزار نفر رسیده است. بیش از نیمی از آنها هم به یونان آمده اند. حدود ۲ هزار ۳۰۰ نفر از ابتدای امسال در دریاها مرده اند. به ویژه در کانال سیسیل، مسیری میان لیبی و ایتالیا

این روزها از محمد علان، زندانی فلسطینی در زندان‌های اسرائیل زیاد می‌شنویم. کسی که از دو ماه پیش اعتصاب غذا کرده و در حالی که در وضعیت بسیار نامساعدی به سر می‌برد و دولت اسرائیل طبق قوانین قصد دارد به زور به او غذا بخوراند، اما پزشکان نمی‌پذیرد. روزنامه لیبراسیون در مطلب «مرد روز» خود به این زندانی پرداخته است. این درحالی است که وی اکنون به کما رفته و در معرض خطر مرگ است. وی در اعتراض به بازداشت طولانی مدت و بدون محاکمه خود اعتصاب غذا کرده بود.

روزنامه لیبراسیون ضمن مرور آنچه از نوامبر ۲۰۱۴ یعنی زمان دستگیری او تاکنون رخ داده، اشاره می‌کند به عدم پذیرش پزشکان برای به زور خوراندن غذا به وی و به نقل از آنان می‌نویسد که پزشکان می‌گویند وظیفه ما درمان بیماران‌مان است، نه اینکه او را مجبور به کاری کنیم که نمی‌خواهد.


به گفته یکی دیگر از پزشکان این بیمارستان، از آنجا که آنها حقوق نمی‌گیرند تا خواسته‌های دولت را اجرا کنند، حاضر به پذیرش این کار نیستند. وی تاکید می‌کند: «وظیفه ما معاینه و درمان بیماران است، نه اعمال زور در مورد آنچه در اختیار خودشان است».

روزنامه لوموند نیز امروز در مطلبی با عنوان «جنگ در کنگره بر سر توافق اتمی» از توافق هسته‌ای ایران نوشته و موافقان و مخالفان آن. از اینکه آی‌پک، کمیته روابط عمومی آمریکا و اسرائیل و اصلی‌ترین سازمان آمریکایی نزدیک به اسرائیل ۲۰ تا ۴۰ میلیارد دلار خرج می‌کند برای مخالفت با توافق اتمی و اینکه باراک اوباما، رئیس جمهور امریکا مطمئن نیست کنگره متن توافق اتمی میان ایران و گروه 5+1 را بپذیرد.


در لوموند امروز می‌خوانیم که کنگره تا روز هشتم سپتامبر در مرخصی است و باراک اوباما از این فرصت استفاده می‌کند تا شرایط برای پذیرش توافق را فراهم کند. این روزنامه همچنین به حمایت‌ها در برخی شهرهای جهان از موضوع توافق اتمی و درخواست از کنگره برای پذیرش آن اشاره کرده است.

rfi

 

 

________________________________________________________

  Share

توجه کنید . نوشتن یک ایمیل واقعی الزامی است . درغیر این صورت پیام دریافت نمیشود.

: اسم
: ایمیل
پیام

 

مقاله ها   |    نظریات   |    اطلاعیه   |    گوناگون    |      طنز     |      پیوندها    |    تماس

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه تیف) مانع ندارد