مقاله

 

 

تاریخ انتشار: 20.09.2013

 

در این آستانه !

hoshyar.esmaeil00@gmail.com

 

 

درهمین اول آستانه خراب کردند . حسن روحانی درآستانه سفربه نیویورک است . دیدار با اوباما و رئیس جمهور فرانسه و تاکید مش حسن برتامل و دستی برسر شرایط داخلی ! آزاد کردن چند زندانی ؛ توصیه به نهادهای سرکوب برای کم کردن فشارهای اجتماعی و این داستان تازه شروع شده است .


 


سایت «پرسمان دانشجویی» وابسته به اداره مشاوره نهاد رهبری گزارشی درباره اعدام‌های سال ۶۷ منتشر کرده و دلیل اعدام شمار زیادی از زندانیان سیاسی در زندان اوین را، شورش این زندانیان همزمان با عملیات «مرصاد» اعلام کرده است.
به گزارش خبرگزاری ایسنا، سایت پرسمان دانشجویی، در عین حال تاکید کرده که اعدام زندانیان سیاسی، ممنوعیت اعدام دوشیزگان و عقد آن‌ها، شایعات ساخته و پرداخته سازمان مجاهدین برای «تخریب وجهه نظام اسلامی است.» طی ماه‌های مرداد و شهریور سال ۱۳۶۷، شمار زیادی از زندانیان سیاسی – عقیدتی در زندان‌های ایران اعدام شدند.  در مورد شمار اعدام شدگان مناقشه جدی وجود دارد و تاکنون رقم مشخصی از قربانیان سال ۶۷، اعلام نشده است.

 

 

پاراگراف بالا هم بخشی از همین آستانه است . منتها بخش خیلی بچه گانه ای که بد توجیه کرده است . نهاد رهبری یا روحانی و یا سپاه و یا وزارت و یا هرنهادی که حالا یقین پیدا کرده است که هوا پسه و زمان تامل فرارسیده است . قبلا هم گفته بودم لازمه یک استحاله جدی هماهنگی این تامل در درون و بیرون است . برای این تحول درونی باید بتوانید از نقد جدی گذشته شروع کنید ! این نهاد پرسمان دانشجویی وابسته به رهبری ظاهرا هنوز فرق بین توجیه و نقد جدی را نمیداند . به دلایل کاملا مشخص اجتماعی همه نهادها توافق دارند که تهدید اصلی داخلی است وهمین را باید مراقب باشند . ولی علما فراموش نکنند که این حساسیت با چپاندن فرق میکند .

 

 

به قول ادیبی : از زمانی که بشرتوانست وقایع را ثبت کند دیگرهیچ پیامبری ظهورنکرد و کتابی نازل نشد و معجزه ای اعلام نشد ، چارلی چاپلین هم عصای موسی را برای بازی در فیلمهایش برداشت ! دهه خونین 1360 و کشتار1367 را دراین آستانه نمیشود به دلخواه تعریف کرد . بازمانده هایش هستند . جهت اطلاع اون نهاد رهبری ؛ خاطره ای ازخودم تعریف کنم . سال 1363 که برای دومین باردستگیرشدم ؛ بازجوی مربوطه ضمن اینکه ازفوائد شلاق و تعزیر غافل نبود ؛ مواقعی هم کارتوضیحی میکرد . یکی ازنکات بازجوی ملقب به اخوی که درذهنم ماندگارشد این بود :

 

 

 -ما خودمان هم قبول داریم که سال 1360 و 1361 خیلی تندروی داشتیم و تروخشک با هم سوختند ( نقل به مضمون ) دلیل این زیاده روی درکشتارهم ؛ موجودیت و بود و نبودمان بود .

 

 

این جمله بالا ظاهر منطقی ترازهر حرفی بود . کشتارسال 1367 هم درهمین کادر باید ارزیابی شود . فقط زمان بندی و از نحوه عملکرد کشتارها ؛ اون نهاد رهبری باید بیشتر بداند . کشتارها بعد از پایان عملیات موسوم به مرصاد یا فروغ جاویدان شروع شد ؛ یعنی موضوعِ بود و نبود و موجودیت ؛ دیگرمطرح نبود . شورش در زندانها ( با نحوه قتل عام و محاکمات و تجاوزات ) همخوان نیست . شورشی اگربوده است که با هیئت مرگ و احکام 3 دقیقه ای شورشگر را سرکوب نمیکنند ! درسرکوب هر شورشی نوع ابزارهایش هم مشخص است . شورشهای داخل زندان با محاکمه سرکوب نمیشوند ! کشتاروقتل عام زندانیان درسال 1367 فقط ازجنس یک لجبازی و کینه کشی مسخره اسلامی بود . یک اعتقاد مسخره ای که تصورمیکردند با قتل عام مخالفان به تثبیت میرسند یعنی مخالفان تمام شوند تا عظماها تثبیت شوند. این دقیقا همان منطق سرکوب جنبش مردم در1388 هم بود . تثبیت جدی حکومت اسلامی در گرو آن قتل عام 1367 و سرکوب 1388 نبود . حکومت اسلامی حالا خیزی دیگر برداشته است . غرب نعشه از میزی که چیده میشود . ولی تمام حیوانات هم که با هم سازکوک کنند...ثبت وقایع آنقدر قوی و محکم هستند که نیازی حتی به سخن گفتن انسان نیست ! ولایت فقیه وآن نهاد رهبری و حسن روحانی امیدی به تثبیت داخلی که روی دیگر مشروعییت مردمی است.....ندارند. ولی درهماهنگی با سیاست غرب تلاش میکنند گذشته و وقایع داخل را هم بمالانند ! سکوت و خانه نشینی مردم را به حساب ندانستن نگذارید .

 

 

داستان صلح امام حسن را پیراهن عثمان کرده اند برای لاپوشانی و بی عملی شعارهای خودشان در 33 سال گذشته . آیا درداستان صلح امام حسن از فرمول غلط کردن واشتباه بودیم.....چیزی گفته نشده است !؟ آیا صلح امام حسن فقط با حاکمان بود و یا در درونش هم اتفاقی افتاد !؟ آیا اگر داستان صلح امام حسن ؛ یک استحاله واقعی میبود ؛ تنیجه کار باز هم به جنگ داداش حسین وعاشورا میرسید ؟ آیا صلح امام حسن فقط  یک تاکتیک بود و یا تغییر و چرخشی اساسی !؟ آیا اگراستحاله واقعی و چرخشی اساسی میبود باز به عاشورا میرسیدند ؟ آخرشم معلوم دار نشد که داستان صلح امام حسن کجای مش باقره ! الان روحانی امام حسن است یا خامنه ای !؟ غرب همان معاویه است یا مردم هم ؟ آیا این امام حسن قرن 21 تصمیم دارد با مردمش هم صلح کند یا فقط با مهندسین گوادلوپ !؟ رهبری فراموش نکند که صلح با مردم ؛ الزاما در گرو صلح با مهندسین گوادلوپ نیست ؛ ولی صلح با غرب قطعا در گرو صلح با مردم است . برای تاریخ ایران ؛ قضاوت غرب نه مطرح است و نه اعتباری دارد . قضاوت مردم وتاریخ ایران هم به عملکرد مشخص داخلی مربوط است .

 

 

 

 

اسماعیل هوشیار

20.09.2013

 

 

 



_______________________________________________________

  Share

توجه کنید . نوشتن یک ایمیل واقعی الزامی است . درغیر این صورت پیام دریافت نمیشود.

: اسم
: ایمیل
پیام

 

مقاله ها   |    نظریات   |    اطلاعیه   |    گوناگون    |      طنز     |      پیوندها    |    تماس

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه تیف) مانع ندارد