مقاله

 

 

تاریخ انتشار: 16.03.2014

حقوق بشر، غرب ، حکومت اسلامی ایران



خبرگزاری فارس: همزمان با گزارش‌های سازمان ملل و مقامات غربی درباره موضوع حقوق بشر علیه
حکومت اسلامی، رسانه‌های غربی نیز پروژه اعمال فشار برای وضع تحریم‌های حقوق بشری علیه نظام اسلامی را کلید زدند.

شبکه سی ان ان در گزارشی درباره اعمال تحریم علیه
حکومت اسلامی در زمینه نقض حقوق بشر اعلام کرد: در هفته جاری 2 رویداد به نظر غیرمرتبط برای رژیم ایران اتفاق افتاد. اول، کمیته حقوق بشر سازمان ملل درباره ایران بود که آخرین گزارش خود را در بیست و پنجمین نشست این کمیته در ژنو منتشر کرد و نتیجه گیری کرد که اوضاع حقوق بشر در ایران از زمان روی کار آمدن حسن روحانی بهتر نشده است. دوم، در وین قدرت‌های جهانی دور تازه مذاکرات هسته‌ای خود با رژیم ایران را برای حصول توافق جامع آغاز کردند.

در مواجه با آن، مساله حقوق بشر و مساله هسته‌ای رژیم ایران ارتباط کمی با هم دارند یا غیرمرتبط هستند. اما نگاه عمیق‌تر به آن نشان می‌دهد که آنها با هم عمل می‌کنند. در این رابطه باید اظهارات سوزان رایس مشاور امنیت ملی کاخ سفید در ماه دسامبر را بررسی کنیم.

رایس گفت: همزمان که ما راه حل دیپلماتیک را برای مساله هسته‌ای با رژیم ایران تست می‌کنیم، امتحان کلیدی دیگر، پیشرفت درباره مساله حقوق بشر است. تحریمهای ما علیه نقض حقوق بشر در ایران ادامه خواهد یافت.



یک عضو حزب مؤتلفه اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، با اشاره به اظهارات و موضع‌گیری‌های مقامات غربی در خصوص نقض حقوق بشر از سوی ایران، اظهار داشت: رهبری انقلاب بخوبی پیش‌بینی فرمودند که مذاکرات ایران با غرب به جایی نخواهد رسید و امروز مشاهده می‌کنیم آمریکا و اروپا ماهیت ضداسلامی خود را بیشتر بروز می‌دهند و با طرح مسائلی چون نقض حقوق بشر، در امور ایران کارشکنی می‌کنند.

محمدجواد آرین‌منش ادامه داد: شگرد دشمنان بگونه‌ای است که سعی می‌کنند با اظهارات خلاف واقع ایران را به واکنش وادارند و در اذهان عمومی از جمهوری اسلامی ایران چهره یک متهم را بسازند، انتظار این است که دستگاه دیپلماسی کشور این رفتارها را رصد کند و سکوت نکند.


غربیها با طرح مسایل حقوق بشر می خواهند باب تازه ای باز کنند

به گزارش قدس آنلاین، رییس مرکز بین المللی حزب موتلفه اسلامی ضمن اظهار مطلب فوق درباره رابطه سخنان بان کی مون و کامرون با سخنان اوباما و کری در آیپک اظهار داشت: استراتژی غربیها اعم از آمریکاییها و اروپاییها این است که در ادامه سیاستهای گذشته خود از طریق منتقل کردن فشار هسته ای به ایران و از بعد حقوق بشر باب تازه ای را علیه جمهوری اسلامی باز کنند تا بتوانند هم تحریم ها را استمرار بخشند و هم فشار سیاسی و بین المللی را علیه ایران افزایش دهند و این دقیقا بیانگر پیش بینی مقام معظم رهبری است که ما اگر در برابر غربیها یک قدم عقب نشینی کنیم آنها چندین قدم به جلو بر خواهند داشت. لذا به نظر می رسد غربیها از موضعی که ما در مقابل مسایل هسته ای گرفته ایم دارند برنامه ریزی می کنند تا از آن سوء استفاده کنند و جمهوری اسلامی را در خصوص حقوق مسلم خود با اهرم فشار حقوق بشر و مسایل دیگری که به مرور طرح خواهند کرد، وادار به عقب نشینی بیشتر کنند.



حمید رضا ترقی علاوه بر این در خصوص واکنش مقامات و مردم ایران در قبال اقدام غربیها خاطر نشان کرد: قطعا ما با واکنش های ضعیف نمی توانیم به مقابله با این طراحی های حساب شده و برنامه ریزی شده غربیها توفیق پیدا کنیم باید حتما همه مسوولان کشور ، مردم و گروه های سیاسی به مقابله با این توطئه جدید غربیها و تهاجم جدید غربیها اقدام کنند و ازر اهرمهای مختلف دولت برای مقابله استفاده شود و طبیعتا سیاست تنش زدایی بر این نوع استراتژیهایی که از سوی دشمن اعمال می شود پاسخگو نخواهد بود.

 

زلزلهٴ ناشی از ديدار پيش پا افتادهٴ کاترين اشتون با چند نفر که رژيم آنها را «محکومان فتنه» می نامد، اين روزها هر کدام از مهره ها و سران حکومت اسلامی که دهان باز می کند، از آن سوز و گداز و ابراز وحشت می کند و صراحتاً آن را اقدامی برای براندازی و سرنگونی حکومت و مشابه کاری که در اوکراين صورت گرفت، ارزيابی می کنند. تا آنجا که امامی کاشانی زبان بسته را هم که در ميان امام جمعه های نمره موقت بی خاصيت ترين است، واداشتند تا در نمايش جمعهٴ تهران، با لکنت زبان، به خاطر انگشت گذاشتن دشمنان روی حقوق بشر، آه و ناله سر بدهد. کر وحشت که اين روزها رسانه های حکومت اسلامی را پرکرده، انواع مهره های حکومتی را شامل می شود. چند نمونه:


امام احمد خاتمی، نمايندهٴ خامنه ای: «اين ديدارها بهانه يی می شود برای اين که پرونده حقوق بشر در ايران دوباره بهانه شود و جرقه آن زده شود… امروز دشمن با جنگ نرم می خواهد نظام را براندازد» (خبرگزاری حکومتی مهر ـ 22/اسفند/92).

باهنر، نايب رئيس مجلس ارتجاع: «بايد بگويم اگر آقايان عرضه ندارند سياستهای راهبردی نظام را دنبال کنند بايد فکر ديگری کرد» (سايت عصر ايران ـ 22/اسفند/92).

امام حسين ابراهيمی از باند موسوم به «روحانيت مبارز» : «وقتی از قضيه هسته يی خلع سلاح شدند بلافاصله موضوع حقوق بشر را مطرح کردند و بعد از حقوق بشر هم به سراغ موضوع ديگری می روند» (خبرگزاری تسنيم ـ 23/اسفند/92).


________________________________________________________

  Share

توجه کنید . نوشتن یک ایمیل واقعی الزامی است . درغیر این صورت پیام دریافت نمیشود.

: اسم
: ایمیل
پیام

 

مقاله ها   |    نظریات   |    اطلاعیه   |    گوناگون    |      طنز     |      پیوندها    |    تماس

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه تیف) مانع ندارد