مقاله

 

 

تاریخ انتشار:04.06.2015

سوریه خاكريز اول حکومت اسلامی ایران در حال سقوط است


مقامات
حکومت ایران بارها تاکید کرده اند که سوريه خاكريز اول حکومت اسلامی تلقی می شود و اهمیت این کشور برای آنها به حدی است که آن را استان سی و پنجم ایران و یک استان استراتژیک برای حکومت اسلامی توصیف کردند. اکنون گزارشهای رسیده از درون حکومت ایران و منابع سوری نشان می دهد که این خاکریز در حال سقوط است.

بنا به گزارشها، یک منبع مطلع سوری گفته با بحرانی تر شدن اوضاع در سوریه حدود 7هزار نیروی نظامی از ایران و عراق در هفته‌های گذشته وارد سوریه شده‌اند و اولویت آنها دفاع از رژیم اسد در دمشق پایتخت سوریه است.

به گفته این منبع، شمار این نیروها بزودی به 10هزار تن خواهد رسید و هدف از استقرار آنها در سوریه کمک به رژیم اسد برای دفاع از دمشق است.

این در حالیست که در یک گزارش درونی
حکومت اسلامی ایران گفته شده: برای جلوگیری از شکست نیروهای بشار اسد دستکم باید سی هزار پاسدار و بسیجی به سوریه اعزام شوند.

در این گزارش آمده است:...روی ارتش سوریه نمی ‌شود حساب کرد، آنها روحیه ‌شان را از دست داده‌اند و توان مقابله ندارند. سربازهای سوری می ‌گویند خسته شده ‌اند و وقتی زیر فشار قرار می ‌گیرند، صحنه را ترک می ‌کنند. وضعیت در شرایط فعلی بسیار خطرناکتر از هر وقت دیگر است و باید از فروپاشی ناگهانی ترسید. ممکن است وضعیت طوری شود که صبح بیدار شویم ببینیم مخالفان اسد در دمشق هستند.

 

زمانی احمد خمينی تاکيد کرده بود پدرش خمینی در سنين کودکی در رشته‌های پرش ارتفاع و پرش طول تمرين داشته است. به نحوی که حتی هر دو دست و يک پای او بر اثر همين ورزش‌ها شکسته بود؛ همراه با بيش از ۱۰ بار شکستگی در ناحيه سر و چند جای پيشانی!

گفته می شود چاک بلیزر، به دلیل فرار مالیاتی در سال ۲۰۱۳، از سوی اف بی آی تحت فشار بوده و از جلسات و مسائل داخلی فیفا برای پلیس فدرال آمریکا جاسوسی می کرده است. همکاری وی با اف بی آی از طریق ضبط مکالمات مقامات این کنفدراسیون، موجب دستگیری تعدادی از مقامات فیفا طی روزهای گذشته در زوریخ و آنهم در آستانۀ کنگرۀ سالانۀ این فدراسیون شد.

بنا به اعتراف چاک بلیزر، فرانسه و آفریقای جنوبی میزبانی بازی های جام جهانی فوتبال در سال های ۱۹۹۸ و ۲۰۱۰ را با پرداخت رشوه به مسئولان فیفا به دست آورده اند.

طبق اطلاعات مندرج در برگه های اعترافات وی که روز چهارشنبه منتشر شد، رئیس سابق کنفدراسیون فوتبال کشورهای آمریکایی همچنین از دریافت رشوه برای فروش حق پخش رقابت های گلدکاپ در فاصلۀ سالهای ۱۹۹۶ تا ۲۰۰۳ خبر داده است.


به گزارش دویچه وله سیستم حکومت اسلامی دقیقا مثل مافیا عمل میکند یک ایرانی میگوید « در ایران باندهای مافیایی درون و بیرون حکومت وجود دارند. ارگان​های بسیار قدرتمند و اشخاص بسیار بانفوذ که مانع شما می​شوند مگراینکه آن​ها را در کاری که می‌خواهید انجام بدهید سهیم کنید. بدون تعارف باید رشوه به این و آن بدهید و نرخ​های​شان هم بسیار بالاست. یعنی مثلا با دو، سه، چهار یا پنج ​درصد راضی نمی‌شوند. این​ها از همان اول می‌خواهند با ۳۵ یا ۴۰ درصد از درآمد شما وارد پروژه بشوند».

دویچه وله از محمود تجلی‌مهر می‌پرسد ، آیا سخنان روحانی که مدام ایرانیان متخصص را دعوت به بازگشت می‌کند برای او جذب‌کننده نیستند؟


پاسخ او یک "نه"‌ی قاطع است. او توضیح می‌دهد که در زمان تغییر دولت از خاتمی به احمدی‌نژاد هم تغییری حس نکرده و سیاست غالب همان بوده است. در مورد روحانی هم معتقد است که قابل اطمینان نیست. او می‌گوید خاتمی برایش بسیار قابل اطمینان‌تر بود و زمانی که خاتمی به آلمان آمد و شخصا از متخصصان دعوت کرد که به ایران بروند، او تصمیم گرفت برود اما نتوانست کاری از پیش ببرد.
محمود تجلی‌مهر معتقد است مشکلات ایران سختاری است و در دست این رئیس جمهور یا آن یکی نیست که بتواند آنها را حل کند.

او معتقد است شرایط حتی نسبت به زمان احمدی‌نژاد بدتر شده چرا که دولت بزرگتر شده و ارگان‌های مافیایی مثل سپاه پاسداران، قرارگاه‌های خاتم‌الانبیا و دیگر ارگان‌های وابسته به سپاه قوی‌تر شده‌اند و حل این مشکلات نیز به عقیده آقای تجلی‌مهر از توان روحانی خارج است.


در چه شرایطی حاضریم به ایران برویم؟


در کنار محمود تجلی‌مهر با چند تن دیگر از ایرانیان متخصص مقیم آلمان گفت‌وگو کردیم و از آنها پرسیدیم در چه شرایطی حاضرند برای کار به ایران باز گردند.


نسرین ۳۱ ساله متخصص برنامه‌ریزی شهری که در حال گذراندن دوره دکتراست می‌گوید با شرایط زیر حاضر به برگشت به ایران و کار در آنجاست: «داشتن امکان کار در رشته تخصصی خودم، امکان کار در پایه‌ای که متناسب با تحصیلاتم باشد (درجه دکترا)، برخورداری مالی متناسب با سطح تحصیلات، امکان همکاری در پروژه‌های بین‌المللی به منظور به روز رسانی اطلاعات و شرط مهم دیگر این که حقوق کاری و مزایای آن تحت تاثیر جنسیتم قرار نگیرد.»


شهرام ۴۴ ساله متخصص آی‌تی می‌گوید: «اگر امنیت شغلی و آزادی اجتماعی داشته باشم و اگر در زمینه کاری‌ام بتوانم با کشورهای دیگر در ارتباط باشم و هروقت خواستم آزادانه برای به روز کردن دانشم در سمینارهای مهم بین‌المللی شرکت کنم، حاضرم به ایران برگردم. شرایط مالی هم برایم اهمیتی ندارد. برای من مهم است که در زمینه کاری‌ام ارتباطم با دنیای بیرون قطع نشود و بتوانم به روز باشم».


دکتر امید عباسپور فانی پزشک متخصص ارتوپدی و جراحی‌های اورژانس که در اروپا بزرگ شده می‌گوید: «به شرطی که شرایط زندگی و خانوادگی در ایران مناسب و از امنیت برخوردار باشد، شبیه چیزی که در اروپاست، با کمال میل حاضرم به ایران باز گردم».


آمریکا به عنوان کشوری که بیشترین تعداد مهاجران ایرانی را در خود جای داده حدود ۴۰۰ هزار ایرانی دارد. در آلمان نیز حدود ۱۲۰ هزار ایرانی زندگی می‌کنند. کانادا با ۱۱۰ هزار نفر، انگلیس با ۸۰ هزار و استرالیا با ۴۰ هزار ایرانی در رتبه‌های بعدی قرار دارند.


بسیاری از این ایرانیان تحصیلات عالی و شغل‌های تخصصی دارند. حتی اگر یک درصد از این تعداد هم حاضر به کار یا سرمایه‌گذاری در ایران باشند، یعنی سرازیر شدن ۷۵۰۰ نفر نیروی متخصص و اغلب با سرمایه به ایران . آیا جامعه و حکومت ایران پذیرای این نیروی کاردان خواهد بود؟

تنها نکته عوضی در مطلب دویچه وله در همین پاراگراف آخر است که جامعه و حکومت را در یک کفه گذاشته است !

 

 

________________________________________________________

  Share

توجه کنید . نوشتن یک ایمیل واقعی الزامی است . درغیر این صورت پیام دریافت نمیشود.

: اسم
: ایمیل
پیام

 

مقاله ها   |    نظریات   |    اطلاعیه   |    گوناگون    |      طنز     |      پیوندها    |    تماس

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه تیف) مانع ندارد