مقاله

 

 

تاریخ انتشار: 03.07.2014

لحظه ارگاسم با حکومت اسلامی ایران

بریتانیا : اگر ایران مایل باشد گام‌های لازم را بردارد، منافع قابل توجه اقتصادی در پی خواهد آمد. در نهایت، این [توافق] به لغو تمام تحریم‌های مرتبط با برنامه هسته‌ای منتهی خواهد شد و با ایران مانند دیگر کشورهای فاقد تسلیحات هسته‌ای رفتار خواهد شد. » با نزدیک شدن به مهلت انقضای توافق موقت هسته‌ای در پایان تیرماه، ویلیام هیگ گفت حصول توافق هنوز دور از اطمینان است، اما در آخرین دور مذاکرات باید شرایط دستیابی به این توافق را کاملاً بسنجیم....

 

ظریف : «وقت‌کشی به امید گرفتن امتیاز از ایران در لحظات آخر مذاکرات اتمی، نمی‌تواند نتیجه‌ای بهتر از سال ۸۴ داشته باشد.»

 

 

وال استریت ژورنال در  گزارش مفصلی می‌نویسد در حالی که مذاکرات بین ایران و شش قدرت جهانی در وین در باره محدود کردن برنامه هسته‌ای ایران وارد مراحل نهایی خود می‌شود، شرکت‌های جهانی به جستجوی واقعیت‌های فضای تجارت در ایران پرداخته‌اند، با شریکان بالقوه ایرانی ملاقات می‌کنند و در تلاش هستند درصورتی که اقتصاد ایران با پایان یافتن تحریم‌ها از انزوا خارج شود، جایی برای خود پیدا کنند.

انگیزه آنها پدیده‌ای است که می‌تواند بزرگترین بازار در خاورمیانه باشد؛ با جمعیتی حدود ۸۰ میلیون نفر که اکثر آنها زیر ۴۰ سال، تحصیلکرده و آگاه به تکنولوژی‌های نوین هستند و همینطور با ظرفیت‌های انرژی داخل کشوری که چهارمین ذخایر بزرگ شناخته شده نفت و دومین ذخایر بزرگ شناخته شده گاز در جهان را داراست.

وال استریت ژورنال همچنین می‌نویسد ایالات متحده آمریکا و ایران در مورد همکاری برای مهار قیام سنی‌ها در عراق گفتگو کرده‌اند، اما مقام‌ها می‌گویند پیش از آن که توافق هسته‌ای بدست آید، شکاف‌های بزرگی وجود دارد. به گفته دیپلمات‌ها، ایران هنوز آماده نیست زیرساخت‌های هسته‌ای خود را به سطحی که توافق ایجاب می‌کند برسانند، و شرکت‌ها می‌گویند تا تحریم‌ها لغو نشود، کاری انجام نخواهد شد. مذاکره‌کنندگان هسته‌ای گفته‌اند ممکن است اگر لازم شود مهلت تعیین شده ۲۹ تیر ماه (۲۰ ژوئیه) را ۶ ماه دیگر تمدید کنند. در حال حاضر ایران به دلیل برنامه‌ای که بطورکلی هدف آن ساخت بمب اتمی به نظر می‌رسد، در فهرست سیاه غرب قرار دارد.

...........................................................................................................................................................


مجید تخت روانچی و عباس عراقچی معاونان وزارت امور خارجه ایران اکنون همراه محمدجواد ظریف در وین به سر می‌برند
.عباس عراقچی و مجید تخت روانچی، معاونان وزارت خارجه ایران و از مذاکره کنندگان ارشد اتمی گفته اند که اگر ایران محدودیت هایی را در جریان مذاکرات وین بپذیرد، موقت خواهد بود.


دور ششم مذاکرات جامع اتمی ایران از امروز در وین آغاز خواهد شد. این گفت و گوها در ۱۸ روز پایانی مهلت شش ماهه توافق ژنو انجام می‌شود.آقای عراقچی به خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) گفته "می‌خواهیم از این ۲۰ روز استفاده لازم را برای رسیدن به نتیجه داشته باشیم. اگر به خاطر اعتماد سازی محدودیت‌هایی را قبول کنیم برای یک دوره‌ زمانی مشخص و موقتی خواهد بود."


مجید تخت‌روانچی، معاون امور اروپا و آمریکای وزارت خارجه ایران و از مذاکره کنندگان اتمی هم گفته "به هیچ‌وجه هیچ محدودیتی ‌را در قالب این گفت‌وگوها برای همیشه و مادام‌العمر نمی‌پذیریم و در توافق ژنو هم صحبتی از همیشگی کردن چیزی نبوده است بلکه این گفت‌وگوها صحبت از دوره ویژه‌ای می‌کند که پس از آن پرونده ایران عادی خواهد شد."


"می‌خواهیم از این ۲۰ روز استفاده لازم را برای رسیدن به نتیجه داشته باشیم. اگر به خاطر اعتماد سازی محدودیت‌هایی را قبول کنیم برای یک دوره‌ زمانی مشخص و موقتی خواهد بود"


در حال حاضر کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و محمدجواد ظریف، وزیر خارجه ایران، سرپرستی مذاکرات را بر عهده دارند. اعلام شده است که به دلیل تقارن این دوره از مذاکرات با ماه رمضان و دیرهنگام بودن زمان افطار به افق وین، آقای ظریف و خانم اشتون ضیافت شام کاری نخواهند داشت.


عباس عراقچی گفته "تا حدی غیر معمول است که وزیر خارجه در کشور دیگری به مدت طولانی بماند اما این موضوع در چارچوب مذاکرات بین‌المللی چندان عجیب نیست. کما این که قرار است خانم اشتون نیز در این ۲۰ روز در وین بماند و همه هیات هایی که در این مذاکرات حضور می‌یابند که در سطوح بالا هستند این کار را خواهند کرد."


آقای عراقچی احتمال داده که وزیران خارجه ۱+۵ هم در صورت ضرورت، به گفت و گوهای وین بپیوندند.
به گفته مذاکره کننده اتمی ایران این احتمال هم وجود دارد که "بعد از چند روز آقای ظریف تشخیص دهند که باید به تهران بازگردند و معاونین گفت‌وگوها را ادامه دهند. ممکن است لازم باشد برای مشورت به تهران برگردند و دوباره به وین بیایند. هر چیزی ممکن است."
"تا حدی غیر معمول است که وزیر خارجه در کشور دیگری به مدت طولانی بماند اما این موضوع در چارچوب مذاکرات بین‌المللی چندان عجیب نیست. کما این که قرار است خانم اشتون نیز در این ۲۰ روز در وین بماند"


گفت و گوهای جامع اتمی که دور ششم آن در وین از امروز آغاز می شود با هدف حل و فصل نهایی پرونده اتمی ایران است.
یک روز پیش از آغاز گفت و گوها، جان کری وزیر امور خارجه آمریکا با انتشار مقاله ای در روزنامه واشنگتن‌پست نسبت به حصول توافق ابراز خوشبینی کرد، اما درباره مدت زمان کوتاه تا پایان زمان پیش بینی شده توافق ژنو هشدار داد.


همزمان محمدجواد ظریف، وزیر خارجه ایران هم با انتشار مقاله ای در روزنامه فرانسوی لوموند نوشته "فرصت منحصر به فردی برای اقدامات اعتمادساز و اعطای تضمین های بیشتر مبنی بر اینکه برنامه هسته‌ای ایران برای همیشه انحصارا صلح‌آمیز باقی خواهد ماند وجود دارد که با "خیالپردازی" طرف مقابل نباید از بین برود.

bbc

.................

ای ی ی ی ....یعنی موقتا استحاله میشیم !؟


_______________________________________________________

  Share

توجه کنید . نوشتن یک ایمیل واقعی الزامی است . درغیر این صورت پیام دریافت نمیشود.

: اسم
: ایمیل
پیام

 

مقاله ها   |    نظریات   |    اطلاعیه   |    گوناگون    |      طنز     |      پیوندها    |    تماس

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه تیف) مانع ندارد