مقاله

 

 

تاریخ انتشار: 03.04.2014

افزايش پناهجويی ايرانيان برای فرار از جهنم حکومت اسلامی ایران




کميساريای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان با انتشار گزارشی از وضعيت پناهندگان ایرانی و پناهجويی، اعلام کرد که 4درصد کل پناهجويان جهان در سال 2013 ميلادی، ايرانی بودند.

کميساريا در سايت خود نوشت: ”در اين سال تعداد 612هزار و 700نفر از آمريکای شمالی، آسيای شرقی و حوزه اقيانوس آرام درخواست پناهندگی کردند“. 4درصد بر مبنای اين آمار يعنی بيش از 24500نفر ايرانی از کشورهای اروپايی، آمريکا و استراليا در سال 2013درخواست پناهندگی کرده اند.

خروج اين تعداد از مردم از ايران و درخواست پناهندگی از کشورهای ديگر به خودی خود نشاندهندهٴ شرايط وخامت بار زندگی در ايران تحت حاکميت
اسلام می باشد. قابل توجه اين که در اين آمار، کشور جنگزدهٴ سوريه با همهٴ مصيبتهايی که رژيم جنايتکار اسد بر مردم آن تحميل کرده، 12درصد يعنی 3برابر ايران متقاضی پناهندگی داشته است. خبرگزاری حکومتی ايرنا با ابراز شگفتی از اين موضوع پناهندگی هواداران مجاهدين را که «تحت تعقيب هستند، قابل توجيه» دانسته و با سوز و گداز از سيل پناهجويان می نويسد: ”امروزه افرادی در سودای پناهجويی هستند که حتی يک برگ اتهام نيز عليه شان وجود ندارد و در صورت ادامه زندگی در ايران، کسی متعرضشان هم نمی شود“.

خبرگزاری رسمی حکومت اسلامی با اعتراف به اين که گروه کثيری از مردم برای فرار از جهنم اسلام پيه هر مشکلی را هم به تن می مالند می نويسد: ”گروهی در آرزوی اقامت در کشوری ديگر مالباخته می شوند، جمعی در کشورهای واسط، رها و سرگردان می شوند و به فلاکت می افتند. عده يی جان خود را از دست می دهند، مانند افرادی که در سال گذشته در مسير دريايی استراليا غرق شدند و حتی جسد هايشان هم پيدا نشد و…“.جالب توجه اين که کشور عراق به رغم انفجارها و کشتارهای روزمره که در آمار کميساريای پناهندگان به نسبت ايران پناهجوی کمتری داشته است. آش چنان شور است که قلمزن حکومت اسلامی از جلادان حاکم می خواهد فکری به حال آبروی نداشته حکومت اسلامی کنند و می نويسد: ”اگر بخواهيم صرفاً وجهه نظام  اسلامی را مد نظر قرار دهيم، بايد بگوييم که جا دارد اين موضوع به عنوان يک مسأله بسيار مهم و راهبردی، در سطح نهادها و مسئولان ارشد -همانند شورای عالی امنيت ملی- به عنوان يک ˈمسأله مليˈ مورد بررسی دقيق، کارشناسانه و غيرشعاری قرار گيرد“.

واقعيت اين است که چند برابر پناهجويانی که با انبوهی مشکل و پذيرش خطر از اين جهنم می گريزند، بسياری از مردم و به خصوص نخبگان به طور رسمی از کشور خارج می شوند و هرگز به دوزخ اسلام بر نمی گردند. دو هفته قبل سايت حکومتی تابناک در مورد فرار مغزها از ايران نوشت: «رضا فرجی دانا، وزير علوم اعلام کرد: ”هر سال 150هزار نفر از نخبگان ايران، کشور را ترک می کنند“. اين يعنی ماهی 12هزار و 500نفر يا روزی 410نفر از نخبگان کشور بدون قصد بازگشت به خارج سفر می کنند. به گفته وزير علوم، اين به معنای آن است که ”سالانه 150ميليارد دلار“ به کشورهای ديگر کمک کنيم و خودمان ضرر ببينيم؛ يعنی برای هر يک دانش آموخته مهاجرت کرده، يک ميليون دلار. ضرری که باعث شده ايران در زمينه فرار مغزها در ميان کشورهای دنيا در رتبه دوم قرار گيرد».برخی شاخصها هستند که بدون هر گونه توضيحی نشاندهندهٴ وضعيت فساد، تبهکاری و اختناق در کشورهای ديکتاتوری هستند و با هيچ برچسب ميانه روی و اعتدال قابل کتمان نيستند. از جمله آنها شاخص پناهجويی و فرار مغزهاست. به خصوص که شاخص آماری در سال 2013 به طور عمده پس از سر کارآمدن روحانی صورت گرفته است.


_______________________________________________________

  Share

توجه کنید . نوشتن یک ایمیل واقعی الزامی است . درغیر این صورت پیام دریافت نمیشود.

: اسم
: ایمیل
پیام

 

مقاله ها   |    نظریات   |    اطلاعیه   |    گوناگون    |      طنز     |      پیوندها    |    تماس

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه تیف) مانع ندارد